Januar & Februar menu på Broholm Slot
Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.
Januar og februar er typisk mørke kolde måneder. I køkkenet bruger vi nu flittigt af de syltede og hengemte frugter og grønsager fra sommeren og efteråret. Vintermånederne på Broholm Slot er ofte også lig med flere rodfrugter og generelt lidt dybere og mere intense smage.
VINTER MENU
VILDTCONSOMMÈ
Vinterporre, røget dådyrfilet og syltede svampe
Kr. 185,-
RISTET FILET AF DANSK TORSK
Spinat en branche, esdragonsmør og pighvar-rødvinsglace
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-
VARIATION AF JORDSKOKKER
Som konfiteret, mild pure og skum
Kr. 185,-
BALLOTINE AF SYDFYNSK FASAN
Syltet knoldselleri, Red love æble og cremet fasansauce
Kr. 315,- Som hovedret
GRUBELAGRET VINTEROST FRA THISE MEJERI
Æble-kvædekompot og sprød rug
Kr. 185,-
CHOKOLADE TRILOGI
Mørk Sao Tomé chokoladeganache, lys mousse og Ruby iscreme
Kr. 185,-
Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-